30. juuni 2014

Nali yritusega jätkub. Samal õhtul sain teada järgmise jupi puslest ehk siis ka minu viimast muret leevendati. Maailm muudkui mängib minuga.

Ja siis mul ei pysi enam mitte yks mõistlikuvõitu mõte peas, sest kuri kaksikvend viskas sinna nagu kirikukella sisse paar asja ringi käima. Alustan ma nyyd kustotsast tahes, ikka ja jälle jõuan ainult nendeni. Mitte, et tegemist oleks kuidagipidi ebameeldivate mõtetega, aga kuulge, tyytu on! (Võtab raamatut lugeda, seda ehk saab.)

Õnneks oli hommikune töövestlus liiga vara, nii et mind mõjutasid ainult sellekohased närvid. Kui oleks pidanud seal jooksvalt veel põiklema keerlevate mõtete eest, ei oleks vist yldse poolt sõna ka suust saanud. Niigi läks keskmiselt halvasti, esitati igasuguseid kysimusi, millele ma siis ka ei oskaks vastata, kui neid parimad sõbrad kysiksid. Ja võimalikule ylemusele peab ikkagi kõik võimalikud vastused enne teatavast sõelast läbi laskma. Leia siis see, mis on korraga tõsi ja laseb sind tööandjale vajalikus valguses paista.

Kommentaare ei ole: