28. mai 2007

Väsinud esmaspäev

Vaatan, et pidin rääkima sellest, millised olid need kohad Tartus, mida vaatamas käisin. Et rääkida võiks muustki, siis teen lühidalt.

Tartusse mitte bussi, vaid autoga sõita oli veidi kummastav, seda esiteks. Teiseks: Aleksandri tänava koht, mille isa leidis, oli vanades haiglaruumides, kole, kõhe ja ebameeldiv. Roosi tänava koht, mille mina leidsin, oli pisike, imenunnu ja hästi korralik ning ümbrus hästi hoolitsetud. Eks näeb, mis saab, sest Roosi tn. oli nõksa kallim ka ja need tahetakse ju kohe välja üürida, mitte mõne kuu pärast.

Aga laupäeval oli Liisa ja Kristjani sünnipäev, mis oli imelik. Mitte halvas mõttes, aga lihtsalt veidi veider, sest parasjagu sellist seltskonda kokku ajada ei õnnestu just paljudel. Inimesi esiteks kahest erinevast koolist ja siis hoopis teist, imelikku rahvast natuke. Mängiti kn...asja (mis oli vana), Aliast (mille marsruut osutus liiga pikaks) ja Imagot (mis muutub veidi kummaliseks, kui lauaäärseid inimesi väga hästi ei tunne). Magama sai normaalsel ajal ja hommikul suhteliselt varase (ja lähedase!) rongiga linna. Veidi puhkust, veidi vett ja siis folgile. Nõmme Folk, st.

Kui kell oli juba palju saanud ja mittetallinlased koju pidid minema, sattusin vanematega (taas) vastuollu. Kuna ma parajasti ei olnud kodus, ei saanud minuga korraga rääkida liiga palju pereliikmeid, nii et säilitasin oma seisukoha. Nüüd jääb üle tagajärgi oodata, sest tulemata need ei jää.

Kommentaare ei ole: