9. september 2007

Mõned mõtted

Olen korraks taas Tallinnas - tegelikult juba reede päevast saati. Ega polegi midagi eriti rääkida juhtunust. Nädalavahetuse õhtul käisin Karli juures sünnipäeval, kus põhitegevuseks oli pokkerimäng uute žetoonidega. Mina suutsin suisa kahe inimese mängumärgid organiseeritud korras ära anda - esmalt endale jagatud, seejärel peolt ära läinud Kirvest üle jäänud. Mingi hetk sai magama ka, peale seda kui kõik olid vaikselt järjest otsa saanud või ära läinud. Viimased kolm mängijat - Karl, Mandre ja Ott - mõjusid veidi enne lõppu tõeliste kaardihaidena. Puudu olid ainult laua kohal rippuv lamp ja õhku täitev suits.

Neljapäeva õhtul vastu reedet toimus suuri edasiminekuid käsitöörindel. Täpsemalt sain ma magama alles vist nelja paiku, ent töö oli tulemusrikas - palju pikki õmblusi sai tehtud.

Nüüd mõtlen siin, kas ja millega liituda - üliõpilasorganisatsioonidest. Või üldse, organisatsioonidest. Näiteks NKK'l on 18. sept. avatud uste päev - sinna peaks vaatama minema. Ehk võiks ka Põhjala mingisugusele koosolekule-päevale sattuda. Ei tea, ei tea, ei tea.

Mõtlesin, et hakkan kirjutama midagi meeldib-ei-meeldi kokkuvõtte stiilis siia iga raamatu kohta, mida lugenud olen. Et harjutada eneseväljendust ja arvamuse kujundamist ja põhjendamist ja muud sellist. Nii igaks juhuks.

Ja nüüd välja, bussipiletit ostma ja vanaema ristsõna ja siis on vaja veel asju pakkida (jälle!) ja käsitööd teha ja tegelikult peaks norra keelest tõlkida ka üritama. Teisipäevaks on vaja. Ja järgmise nädalavahetuse saatus on ka ebakindel. Võibolla peab minema maale kartuleid võtma - sõltub ilmast.

Päikest!

2 kommentaari:

oHpuu ütles ...

kas Veljesto mingisugust asja ei korralda? nad on segaselts, eks. samuti kui Põhjala. Ristikivi oli Veljestos, ja Uku Masing kah. ja yldse, eks.

Tho ütles ...

Sa reklaamid neid ikka igal pool kus teemasse läheb, jah?