9. veebruar 2010

yht-teist

Kevad. Noh, niisama, ringijooksmise mõttes. Tahan sinna ja tänna, Londonisse ja Pariisi (aga mitte Nuustakule.) Ja Birkasse ja kuhu kõik veel.

Mulle meeldib uusi asju teada saada. Igal võimalikul ajal ja kohas ja kombel. Kool on selle poolest äge, aga mõtteainet tuleb ka mujalt, viitsi ainult vaadata-kuulata-lugeda. Hetkel on koolist veel vaimustus, kõik ylesanded saavad korralikult tehtud õigeteks tähtaegadeks... Seda on kyll ilmselt palju loota, et selline seisund ka edasi kestaks, aga sellegipoolest. Eesti kirjanduse loeng on põnev - kuigi õppejõud kipub natuke yhelt teemalt teisele ära vajuma aegajalt, suudab ta seda siiski parajasti niipalju teha, et huvitav oleks jälgida, aga vajalik osa saaks ka kõik ära räägitud. Suurepärane.

Kellel on yksikuid kõrvarõngaid, millest võiks loobuda? Mul on paar ehtemõtet nendega seoses. Kuulutustest veel - kas keegi ihaldab endale yht komplekti n-aegseid kerilaudu? Korralikud ja kasutatavad, annaks niisama ära.

Ära andmisest... poest antakse meile veidi vanu Loomingu numbreid. Muidu läheksid prygisse, aga enne toodi tahatuppa, et kes tahab, võtaks kaasa, mida on. Aastast 2008, ja mitte kõiki pole alles. Mõned Akadeemiad ja ports Tähekest (2009) on ka, ja törts Teater.Muusika.Kino. (Homme lähen sealt läbi - kes huvi tunneb, võin ehk midagi ära vedada, kui täna ära ei visata. Antagu teada.)

Klaviatuuri puhastasin. Nyyd yks või kaks klahvi on veidi vähem tundlikud vist, aga kui nii peaks olema, siis see on korrastatav.

Olen veidi fragmentaarne, aga ei ole tahtmist yhestki asjast pikalt rääkida. Mainin lihtsalt läbi käinud teemasid ära.

Vahepeal pidin juba muretsema hakkama, sest paistis, et uus blogidesulgemise laine on kusagilt lahti läinud. Selgus, et vara kartsin, ja ilmaasjata. Positiivne.

2 kommentaari:

Punane Hanrahan ütles ...

Akadeemiaid tahaks küll, täitsa käsi olen.

Tglt kuluks Loomingud ka ära isegi:)

Tho ütles ...

Jätan meelde.