2. märts 2009

jätkuks

Hall leib tuli imehea. Oma osa on asja juures ilmselt suhkrul, mida ma liigse hapususe tagasitõmbamiseks sinna kõvasti sisse panin - nimelt ei tulnud midagi välja plaanist kergitada asja lyhidalt, kerkis hoopis tunduvalt kauem kui tavaliselt, kuigi osa sellest kylmkapis. Vajus alla seal olles, pärast võtsin segasin klaasitäie vett juurde (ma armastan mikseri taignakonkse, need näppisid kõik ebamäärased taignatombud pooltaingase vee sisse ilusti lahti) ja portsu jahu ka. Peale seda protseduuri oli tainas endiselt kylm, nii et ma panin ta ahju sooja. Et ikkagi natuke kerkiks ka. Kui tainas nägi veidi kerkinum välja, sai kypsema panna.

Imetore on kuulda keset tööpäeva, et sa saad suvalisel ajal kolm tundi varem ära minna või kolm tundi hiljem tulla, sest sul on mõned yleliigsed vabad tunnid "arvel". Kaks kulutasingi ära ja tulin peale lõunat koju.

Tänased kaotused - kaks kyynt. Jäid ebamäärselt raamatute vahele (kahel kirjastusel algasid täna soodukad, Pilgrimil ja Kunstil) ja eraldusid minust.

Nii lyhidalt seekord, pole rohkemat öelda.

Kommentaare ei ole: