23. jaanuar 2010

arendusi

Õues on paras ports miinuskraade, aga minul on juba täitsa elu sees. Varsti hakkab kevad tulema (aga seda tunnet jätkub veel paljudele ilusatele päevadele maikuhu välja) ja mul on jälle energiat. Otsustasin korralikuks hakata, uue semestri algusest. Mine tea, äkki isegi läheb õnneks. Natuke mul on muidugi kahtlusi selle suure regulaarsuse osas, mida ma ette kavandan - kaua ma sellist hoida jaksan ja tahan.

Oma uute kõladega ma olen nii ylimal määral rahul, et näpud juba kihelevad midagi nende peale yles rakendama. Mustri panin eile paika, mõttega et katsetaks siis, mismoodi see kahe augu ja veerand ringi pööramisega asi välja kukub (mõtlesin oma veel olematule valgele kapuutsile servapaelaks, aga kui kapuuts piisavalt kähku valmis ei saa, siis läheb ilmselt varudesse või kuhugi mujale). Samalt meistrilt on kavas veel neli kõla tellida - ausalt tumemustad, aga siis kui tal materjali tekib (kiiret nendega pole).

Autokooliga on jama. Märstist algab juba A-kat, ja luureandmed väidavad, et seal suvel B'd ei tehta. Veebruaris alata võiva B kohta ei ole kodulehel ka midagi kirjas, nii et äkist seda ei tulegi. Ilmselt oleks hea mõte kontakti võtta ja järgi kysida, aga viimati, kui proovisin, avastasin, et ikka nii napilt just oli eelmine kursus alanud, et tundus narr järgise kohta uurida. Kui kõik halvasti läheb, peab selle plaani ilmselt sygiseks lykkama. Mis iseeensest ei ole ka kõige halvem variant, sest selleks ajaks saaksin ma tõenäoselt juba kõike raha ka ise maksta, aga tahaks ikkagi asjaga suveks yhele poole saada. Suvel on sõitmist-hääletamist-liikumist nii palju rohkem. Aga kuhugi mujale ma enam minna ei taha - nimelt sinna.

Veidi hilisem lisa: seoses sellega, et ma olin täna tubli, avastasin ma hädavajaliku päeva, mis järgmisesse kuusse (tegelkult igasse kuusse) sisse planeerida: sokkide paaritamise päev. Vähemalt minul kipuvad nad iga mõne aja tagant yksikuks jääma, aga meil on psmasinal kõht täis - kadunukesi ei sööda ära, tavaliselt ilmuvad nad mõne aja pärast mälukaotusega välja ja siis tuleb neid omavahel uuesti tuvustada.

3 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Ooo, ma tean seda tunnet! Ostsin endale ka just uued kõlad ning terve ports on nendega juba valminud (ütleme nii et, ma peaksin tegelikult tõsimeeli eksamiteks õppima, aga paraku koguaeg ühe koha peal istudes tekib kohutav vajadus natukene nokitseda). Natukene vähe ehk ostsin korraga, aga muidu ülirahul.

Muide, kui midagi valmis saad võiksid pilte ka üles panna. Esiteks, hea vaadata, teiseks, tean nii mõndagi, keda globaalmajandus on rikkaks teinud- kui oma õuel turgu pole, siis kaugemal ikka on. Näiteks peaaegu kõikjal Euroopas, kelle jaoks meie käsitöö on leiva hinnaga saadud. (:

Liis.

Tho ütles ...

MM, jah, pilte teeks ja paneks ja mul on selleks teine kohtki olemas - ainult et kohalikku aparaati ryndas suvel Aegna saar ja liivarand.

Pisike pood ütles ...

Ma pole tükk aega kohanud nii geniaalset sõnapaari kui "sokkide paaritamine". Kõigepealt ma naersin pikalt ja põhjalikult ja siis avastasin, kui loomulik ja loogiline väljend see on.