27. jaanuar 2010

uuendusi

Esiteks olen ma nyyd tõepoolest yhe hamba võrra vaesem. Kohe koju jõudes mitmeks tunniks magama jääda tundus väga hea mõte - rohud sisse ja unele. Kui õhtul lõpuks ärkasin, olid need juba oma tööd tegema hakanud ja tundsin ennast jälle inimesena. Ainult suunurk on katki.

Ma siiski lähen sinna autokooli - mitte yldse kaua peale seda, kui eelmine postitus tehtud sai, kontrollisin kodulehte uuesti ja ilmunud oli veebruari lõpus algav sobilik kursus. Nyyd tuleb see ainult kooliga kokku sobitada, sest kohal peab olema esmaspäeviti kell 6, ja loengud esmaspäeval lõppevad umbestäpselt 17.45. Ilmselt ei tule sellest siiski probleemi, kui õppejõud tõesti on selline, nagu klassiõde kirjeldas. (nyydseks kolmandal kursusel).

Kooliga on yks pisike jama veel - meil on minimaalselt kohustuslikke aineid kevadiseks semestriks ette nähtud - kolm tykki. Ja neist ei piisa sugigi, et ma oma vähemalt 45 EAPsu aasta peale kokku saaksin. Tunniplaaniga tuleb veel tegeleda, ma endiselt unistan võimalusest hoida yks päev koolivaba, et töögraafikuga paremini sobituda.

Muidu olen looderdanud ja unistanud, muud mitte midagi. Leidsin põhimõtteliselt mooduse, kuidas enam-vähem viisakaid mustrikavandeid kõlahaaval Paintis teha - ainuke eelis paberjooniste kõrval on värvide kyllalt kerge ära vahetamise võimalus. Mis on tegelikult hiiglama kasulik, kui teha mitu versiooni yhest ja samast mustripõhjast.

Sellega seoses: kust võiks saada paja, mida annab kolmjalaga lõkke kohale riputada? Ma ei taha lõngu köögis pliidi peal värvida, nad peavad nii kaua keema, et see tundub sulaselge raiskamisena, seda enam, kui põletatavat puuprahti on õues kyll ja veel.

Mõtlesin veel paar asja välja, aga unustasin nad praeguseks juba ära.

5 kommentaari:

Punane Hanrahan ütles ...

Oleneb kui suur see pada olema peab. Igatahes soovitan vaadata Olde Hansa poodi, mulle tundub seal olevat midagi, mis sind huvitada võiks.

Tho ütles ...

Tjaah, paraku on Oldes turistihinnad. Ilmselt oskab siin mõni lugeja (hea õnne peale loodan) mõnd meistrit või vähem turistidele suunatud poodi soovitada.

Kuulan avatud kõrvu!

Anonüümne ütles ...

Võrus on Räpina maanteel pood MAGASIIN, seal on padasid jms

Anonüümne ütles ...

magasiin jah. ma satun sinna mõnikord.
Aga võid otsida ka balta turult.
Stiil on muidugi olulik, aga kas ei töötaks ka emailpott, paarile tellisele toetatuna?

Tho ütles ...

Nagu ma otse ka juba ytlesin, siis see mõte on hea ja pole ylevalpool kirjas selle pärast, et ma ei tulnud selle peale. Töötab ilmselt, võtan kasutusele.