20. jaanuar 2010

Vahepeal olen saanud teada, et jään peagi yhe hamba võrra vaesemaks. See hakkas paari päeva eest lolli moodi haiget tegema ja peale arstile näitamist on eemaldamise otsus kindel - tarkusehammas ja puha pikali ja suur auk sees - järelikult, välja võtta. Natuke nagu kohutav.

Yhtlasi peaks siia kirjuama ka kohutaval määral halamist teemal "Ma ei oska kooli!" Ma ei suuda mitte kuidagi ennast veenda, et eksameid ja ainepunkte ja kõike seda peab tõsiselt võtma. Et ei ole tegelikult niisama mytsiga löömiseks. Et tegelikult ka on vaja eksamiteks valmistuda ja kohale minna ja ära teha, mitte tõmmata pead õlgade vahele ja loota, et äkki lähe yle. Täna jõudsin lõpuks siis oma seiklemistega raamatukokku kohale.

Ja raamatukogu! Rahvuraamtukogu on seest nii kohutavalt sympaatse olemisega, et aaaah, kuidas ma sinna nii harva sattunud olen? Just see lugemissaalide väline osa, trepistik ja vitraaž ja kõik juurdekuuluv... Vaata ja imetle. Ja siis vaata veel natuke ja imetle veel natuke ja mõtle, kas tohib yhest või teisest asjast proovida paar klõpsu teha - ja otsusta siis, et ilmselt ei tuleks eed nagunii piisavalt kõike seda avarust edasiandvad. Seal on nii mugavalt palju õhku ja vaatamise ja mõtlemise ruumi. Ja kõike muud ka, aga mul said sõnad otsa. Isand Karp on ikka imelusväärset tööd teinud. (Jah, Linnahall, Sakala keskus ja TY raamatukogu meeldivad mulle ka, mhm.)

Ja nyyd on tantsuklubi ja kõlad. Ja õppimine, palju ja pidevat õppimist.

5 kommentaari:

Punane Hanrahan ütles ...

Ometigi 1 inimene peale minu enda, kes veel RR interjööri fännab!:)

Anonüümne ütles ...

Mind ennast võib oodata ka ühe tarkusehamba eemaldamine lähiajal, nii et tunnen kaasa.

P.S. Ristisõdija sul vist koju ei jõua? Või on mõtet veel oodata?



Keit

Mari ütles ...

fännan ka rahva raamatukogu! :D justnimelt mõtlemisruumi on seal ja see massiivsus ja raskus või kindluselikkus meeldib.

Tho ütles ...

Jõudis, aga mis ta sellest arvab, et teda kellade ja viledega vastu tahetakse võtta, seda peab veel vaatama. Võibolla tegelen sellega mingi hetk veidike, õppimise asemel. (st, homsel, ei, tänasel päeval.)

Anonüümne ütles ...

Kena. Pesa tema jaoks on igatahes valmis. :-) http://kirjutajatekommuun.wordpress.com/
(selleks pead WP'sse sisse logima, et postitust seal üles panna)


Keit