23. mai 2010

PERSE!

Kui ma ei saa homme arvutiõpetuse eksamit teha (ja ilmselt ei saa, sest pidi ette registreeruma) või mida iganes selle ainega juhtub, jääb mu õppeaasta ainepunktide arv alla 45, mis tähendab osakoormusele saatmist. St, ylikool hakkab raha tahtma! Yhesõnaga, siis on perse majas. On juba praegugi, sest tegelikult on arvutiõpetuse kohta teada, et kui ma ei ole yhtegi kodutööd ära andnud, siis eksamist läbi ikkagi ei saa. Nii et sellega on hambad.

Miks see mind praegu tabab? Ma ilmselt tegin mingid arvutused talvel valesti, kui ma asju planeerisin. Kuidagi traagiliselt valesti, sest mulle tundus, et ma saan kõik vajaliku ja võimaliku võetud ja jääb ylegi veel. Nii aine jagu või nii...

MIS LAHTI ON; KUS ON VIGA ja MIDA MA TEHA SAAN? Otsisin ja lugesin juba kõik kohad läbi omastarust, kust infot võiks saada. Kõik näitab yhte - et kõik on väga perses.

1 kommentaar:

Anonüümne ütles ...

Mul on hetkel täpselt sama oht (kardan, et ei saa ühte ainet tehtud). Ja mis valesti läks? Ma mõtlesin, et aega on küll ning võtsin väga palju vabaaineid, niiet praegu jääb põhiainetest puudu. Kuradi kurat.

Liis.