3. detsember 2010

geniaalselt vilets mõte

Keegi peaks mulle kõrvakiilu või midagi muud sellist maa peale toovat andma.

Ehk siis, eksju, ma olen vaene tudeng. Mul on konkreetselt puudu suurem osa detsembri õppemaksust, sest ma olen selle sujuvalt laiaks löönud kuidagi nii elu käigus. Loota võib, et äkki saab mignit raha karpide eest ja äkki saab mingeid pisikesi summasid "taskurahaks" aga see peab ära katma veel selle ja teise summa, nt. telefoniarve. Seda on siiski sadades kroonides kokku, aga vaja oleks.. noh, rohkem. Mitte väga palju, aga piisavalt, et suuta see lisaks oma viimasele palgale nelja kuuga ära kulutada, olles samas oma rahatusest täiesti teadlik, on, noh, nõme. Ma ei tahaks isa käest raha juurde paluda. Ilmselt ma teen seda ja ilmselt peale raskeid ohkeid see raha ka leitakse, aga... Vastutustundetu on ebameeldiv olla, kuid ma ei arva, et oleks parim mõte kõik raha alles hoida ja endale mitte kunagi mitte midagi lubada. Ehk siis, seis on viletsavõitu, kuid ma miskipärast pole selle yle veel väga palju meelt heitnud. Mul on tunne, et kuidagi ikka saab, mis siis et kuidagi ei saa.

Tegelikult on ju kasu igast säästetud või teenitud või saadud või misiganes, igast sajastki kroonist. Siinkohal tuleb mängu N., kes jutustas, kuidas oma juustest lahti sai. *mõtlemise paus lugejatele*

Võtta see lugu ja arvestada juurde mu hiljutised "teeks midagi endale kahjulikku ja hiljem kahetsetavat, kuid õpetlikku!"-mõtted. *uus mõttepaus*

Ma ei tea. Ma arvan, et ma ei tee sedasi, sest summa oleks liiga väike, et kindlalt õigese kohta minna ja oma halvema kasutuse korral tooks jamasid kaasa edaspidiseks, või vähemalt on suur negatiivsete asjade potentsiaal. Kindlasti ma hakkaks kahetsema! Ma ei oskaks ju niiviisi olla! Mismõttes - ära lõigata? Mkm. Aga mõte on kusagil olemas.

2 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Kuule, juuste maha lõikamine nüüd ka su probleeme ei lahenda. Parimal juhul aitaks see su veearvet ohjas hoida, aga sulle ei tohiks see justkui probleemiks olla... Seega.. jah... Ja minu väike mõttepaus saab nüüd otsa!

Kuid ma ei saa eitada, et ka mina vahest flirdin mõttega, et mul oleks lühikesed juuksed.

L.

Mari ütles ...

Meil oli tööjuures selline geniaalne laadapäev nagu "Charity muffins", muffinid ise olid arvatavasti Vilma muffinijahu, pähklite ja mustikamoosi tulemus. kookoshelbeid siiski oli ka. 1 muffin 10kr (normaalne summa) ja ma ei süvenenud, kelle abiks see läks. Muidu seinapeal seiab ka "Kassiabi" poster, aga ei usu, et muffinid kasside abistamiseks... Nüüd olulise juurde - Müüta jah seda, mida sa teed (kasvõi muffiniplönne) sildiga "Heategevus" vms. See toob inimesi kui kärbseid ligi. Võib-olla... ilmselt on aga ka see geniaalselt kehv mõte mul... aga kui kuidagi ei saa, siis kuidagi ikka saab.