24. aprill 2012

Elimineeritagu maailmast huijoop! Kogu aeg peab midagi tegema et teisi asju teha saaks. Teesuhkru lusikas jääb ette hiire liigutamisele, mida on vaja selleks et rahulikult raamatut lugema saaks... Perse kyll.

Tartuga läks väga kehvasti, kuid mitte nendel põhjustel, mida ma kartsin. Nyydseks jätab Tartu mulje, nagu sõber, kellega sa kolm aastat tagasi lähedaselt suhtlesid, ent kellega te olete lahku kasvanud. Ja vanad ammuunustatud valud on endiselt alles, kuhugi ei saa vaadata, ilma et hambutu minevik hammustama tykiks. Põgenemine oli sama valutu kui kohaleminek, seda peab muidugi tunnistama. Natuke pistis ainult rahakotti, aga noh... Muutuvad plaanid teevad sellist asja sageli. Seda ei saa tõesti pahaks panna.

Kõike muud see-eest aga saab. Oleks siis veel, et iseenda muutumine oleks toimunud ainult meeldivaets suundades, aga ei. Paraku on maha jäänud ka meeldinud asju ja omadusi. Nende eest ei saanud piisavalt hoolt kantud.

1 kommentaar:

Tho ütles ...

Naljakaid fakte: avastasin just, et G. Lucasel on synnipäev samal ajal kui mul. Which doesn't mean anything but is fun to know.