5. märts 2015

Mu kohvi pealt on piim ära jäänud. Piim sai yks hetk kodust otsa, ja kuna mind oli tabanud laiscuus contides, jõin kohvi ilma. Leidsin, et pole häda kedagist, nii täitsa võib. Ma ei tea, kas see on millekski hea ka, mustalt juua, spetsiifiliselt. 


Jooksmine on kylge tulemas. Mingi kaks nädalat on saanud samahästi kui iga päev hästi natuke joostud. Tulemus on, et jooksmine a) ei ole enam võimatu tegevus, ja b) kere on jooksmise ära õppinud. Mõned päevad tagasi avastasin viimast lõigukest läbides, et jah, nii saab kyll liikuda. Saab liikuda sellise... pea-aegu hundisammuga. Ma ei usu sellesse avastusse veel väga hästi, ei taha suure hurraaga yle pingutada, seetõttu ei pikendanud selle peale ka oma ringikest. Võib märgata, et vahemaadest rääkides kasutan diminuitiive - see tuleb sellest, et ma tegelikult ei jaksa veel suuremat: ring, millega ma alustasin, võttis tol hetkel aega neli ja pool minutit. Palju kauem ei oleks jaksanud ka. Praegune oli midagi seitse minutit. Mis on mõnes mõttes peaaegu kahekordne jaksuvahe kahe nädalaga, aga samal ajal ikkagi väga natuke. Eesmärgiks ei ole ju kohe tulemusi saada, eesmärgiks on saada endast inimene, kes saab, põhimõtteliselt, yhe fyysilise koormuse variandina, jooksmas käia. Pikema aja peale võiks sellest võhma juurde tulla.

Materjalid said eile trykikojale saadetud. Ma tean kyll, et ma kipun hetkel iga väikse avaldamis-suunalise sammu peale yliväga yle reageerima, aga see tundub lihtsalt nii ääretult uskumatu. Nagu ma mõnele juba ytlesin: kui mul viimaks mõni eksemplar käes on, siis mind peab ilmselt jalgapidi sangpommi kylge siduma, et ma päris õhku ei tõuseks. 

Kassid tulevad natukeseks tagasi veidi aja pärast. Nad on sattunud kodudevahelisse logistika-auku, nii et veedavad paar kuud siin. Minu tupsud! Enne tuleb muidugi koht enam-vähem kassikindlaks vuntsida - toataimed ja muu selline. 

Kõik on kuidagi hästi, mis on kummaline. Võrreldes nädalataguse? ajaga, kui korraks oli kõik jälle väga halvasti, ei ole tegelikult muutunud mitte midagi, aga nyyd on selle nimi miskipärast "hästi". Arusaamatu, aga kurta pole ka kena.

1 kommentaar:

Mängutuba Tallinnas ütles ...

Väga vahva blogi, edu!