28. veebruar 2009

*

Yhtegi ööläbist peale viimast posti teinud ei ole, kõik käsitöö on ikka täpselt sama poolik, aga aega et see valmis saada, jääb sujuvalt järjest vähemaks. (Tahaks uued asjad nyyd siis hiljemalt 25. kuupäevaks valmis saada, eks näis...) Vahepeal on saanud... näiteks ronida. Kell iks hilisõhtul mööda lumist ja libedat paekivi?seina pimedal Astangul. Veel on saanud... tantsida. Täpsemalt teisipäeva õhtu läbi, aga kolmapäeval tavalisse tantsuklubisse ei läinud. Õhtupoolne vahetus ja muu selline, nii et ma oleksin pool kymme kohale jõudnud kurva näoga, kui kõik mõistlikud tantsud juba tantsitud on.

Teisipäev oli see-eest väga mega. Ideaalne kylapeo-õhkkond - umbne, palav, ylerahvastatud, kõrvalttoast sai osta söögi-ja joogipoolist ja kylas oli umbes ryhma jagu sõdurpoisse (kuigi võibolla oleks õigem öelda madruspoisse). Peale mõningast tantsimist tundsin ennast nagu saali kõige toredam, ja oleksin võinud saepuru syya soovitada igal mittenõustuval mehepojal. See kõlab nyyd veidi liialdatult, aga enesetunne oli umbes täpselt nii hea. Piisavalt, et ennast isegi yldse mitte lasta häirida kõigest.

Uni on. Pool ööd ei saanud hambavalu tõttu magada, või midagi sinnakanti. Ehk enam seda ei juhtu, loodame et arsti kirjutatud ravumid hakkavad tänaseks ööseks juba mõjuma.

Ja muidu ka, väss on ja natuke hall on.

Kommentaare ei ole: