26. mai 2009

noor inimene, maailma valitseja.

Uusi peatykke teemal noor inimene, maailma kuningas. Ehk mis oleks parem kui kella poole kahest kaheni kõndida paljajalu õhukeses riides Pelgulinnast koju? Poole tunniga tulin ära, polnud yldse paha. Kõige siledam koht kõndimiseks on muide valge eraldusriba sõidutee keskel. Ise olen mõistagi ilgelt rahul ja õnnelik enda yle. Jalad on ka rahul et ma ei sundinud neid võtma ette seda teekonda kymnesentimeetristes kontsades. Aega kulus ka paljajalu märksa vähem kui muidu läinuks. Kui samm on pikem, kulub vähem samme, aga vähemate sammude astumisele kulub aega ka vähem. On ju loogiline?

Arvutustehted teemal "mis saab, kui lõpmatusele liita kaks joodikut" olid peaaegu et kõige toredam osa. (Vastus: öö läbi huvitavat vestlust.) Kõige toredam osa ei olnud yldse osa mänguõhtust, kuid eelnes sellele tihedalt. Miks? Kesteab. Niisama.

Muidu olen tubli aga alati vales suunas. Kalendribingo on yks vajalik aga absoluutselt liiga väikse võiduvõimalusega mäng. Veel mingi hulk lampe ja seostmatuid lauseid. Robotkäsi manipuleerib joogitopsi, legoklotsi ja muude asjadega.

Aga öösel lõhnavad õunapuud kõige paremini.

Kommentaare ei ole: