22. detsember 2010

In other news...

Erakordselt nõme on jõulukaarte kirjutama asudes avastada, et pooled aadressid on kadunud, sest vana telefonimärkmik on ei-tea-kus ja uues on kusagil umbes k ja l tähtede keskel märkus et "siinkohal sai viitsimine otsa tykiks ajaks, vaata vanast märkmikust". Mismoodi niimoodi saab...

Erakordselt huvitav on avastada, et larparitel on suured tutvusringkonnad isekeskis. See annab ohtralt võimalust erinevateks klatšiteemadeks. (Mismõttes on selle mitte väga sympaatse inimese hea tuttav näiteks too inimene, ja neid seoseid on täna juba mitu.)

Erakordselt idiootne on jätta keeleõpe viimaseks päevaks enne eksamit ja avastada siis, et vähe sellest, et pooli materjale pole ma saanudki, ka olemasolevatest on pooled kuhugi ära kadunud salapäraselt.

Erakordselt ebameeldiv on märgata, et viimane poolik tribal-leek-lill seeliku peal on erakordselt halvasti välja kukkunud ega saa endaga yldse toime. Ja mina ei julge enam torkida ka, sest paremaks ta vaevalt läheb.

Erakordselt kõike lihtsalt. Brr, trr, vrr. Ja lisaks ma teen seda edasilykkamise asja, st, ma sain isegi pool kirjutuslauda täna korda. (torin-porin)

3 kommentaari:

Elo ütles ...

Mul on sama probeem. Nimelt l2ksin sinugi aadressi otsima KO ankeetide seast, aga miskip2rast see puudus sealt. Niisiis, mis su aadress on? :)

Tho ütles ...

Tiiva 18, Tallinn. 13426. Hea napp. (Kui ma olen napakas et selle siia avalikult kirjutan, siis ehk võtan mõne aja pärast maha.)

Elo ütles ...

Aitäh, võid maha võtta :)