4. veebruar 2011

heh, hih

Ometi kord on mul ka midagi õnnestunut raporteerida.

Tööjagamise byroos käisin ytlemas, kes ma selline olen ja mis ma oskan ja et nad võiksid mulle sobivaid pakkumisi edasi saata. Sealt on kuu aja pärast lootust ka veidi raha saada. See sai tehtud peale umbes nädalast hoovõttu. Hoovõtt oli vajalik, ent lõppeks oli oluline punkt see, et mul oli vaja inimesega linnas kokku saada ja seline konkreetne tärmin on palju meeldivam ja kättesaadavam siht kui "Homme peaks sinna minema. " Ja kui ma juba linnas ja yleval ja toimimas olin, polnud ju raske ennast koos paberitega byroosse ka vedada.

Vaatamata jamadele võib ka tänast "käsitööõhtut" õnnestunuks lugeda. Käsitööd minust eriti tehtud ei saanud (ja koju tulema haktes unustasin ma enda omad sinna yldse maha....), ent sai arutletud haridussysteemi yle (need, kes pole selles kogu aeg sees olnud, suudavad asjale läheneda loomingulisemalt. Also, miks ma teda varem pelgasin?) ja yldse. Nurrrh, hästi läks. See, et ma ei teinud ise tegelikult midagi hästimineku jaoks, ei takista mind yldse sellega maru rahul olemast. Nurrrrh.

Kindlasti on veel midagi olulist, see ei tule mulle lihtsalt praegu meelde. Ju siis ei peagi.

2 kommentaari:

N ütles ...

Ma loodan, et ma su indu ei pidurda, aga töötukassa peale kindlasti pole mõtet lootma jääda - selle kaudu sa tööpakkumisi ei saa. Mina pole vähemalt kunagi saanud.

Tho ütles ...

Ega ma ei loodagi seda tegelikult. Ikka ise tuleb otsida, lihtsalt... noh, ideeliselt sealt võib midagi tulla ja arvel olla on natuke nagu kasulik.